Singles Bar - Een Muzikale Webwinkel Uit Leiden

Singles Bar - Een Muzikale Webwinkel Uit Leiden

Samen met onze collega’s van andere nieuwswebsites maken wij het nieuws van Leiden en omgeving. Wij delen de interessante nieuwsberichten van onze collega’s zodat jij op de hoogte blijft van al het nieuws.

Rob Smit (Singles Bar Leiden) heeft het volgende bericht gedeeld op 2024-04-10:  Wat doe je als je met pensioen gaat en je activiteiten in het bedrijfsleven achter je laat? Je begint een webwinkel in tweedehands vinyl singles met Nederlandstalig repertoire.

Althans, dat is wat Rob Smit (69) uit Leiden heeft gedaan. Zijn webwinkel heet Singles Bar, en wat hij verkoopt is Nederlandstalige muziek, piratenhits, smartlappen, het levenslied, of hoe je het verder ook maar noemen wilt. Maar natuurlijk ook Nederpop, Nederbeat en Nederhop. En niet alleen Nederlands, maar ook Vlaams.

Alles bij elkaar meer dan 1000 titels, en dat aantal groeit nog steeds. Zijn winkel is te vinden op Discogs, het internationale platform voor iedereen die vinyl of CD's wil kopen of verkopen.

Kwaliteit

Alle singles worden geselecteerd op kwaliteit: een nette fotohoes (voor zover relevant), nette schone labels, en vinyl dat weliswaar is gebruikt, maar nog steeds van prima kwaliteit is. Alle singles zijn schoongemaakt en in een papieren hoesje gestoken, terwijl het geheel weer in een transparant plastic beschermhoesje gaat.

Ingekochte singles van mindere kwaliteit verdwijnen in Robs privé-verzameling..

Lees het volledige nieuwsbericht hier en word doorgeleid naar de website van Rob Smit (Singles Bar Leiden).

Deel dit bericht:

Redactie Leidenkrant

Welkom op de externe berichten pagina van Leidenkrant. Ik verzamel allerlei interessante, leuke en nuttige nieuwsberichten voor je. Veel leesplezier!

  1. Singles Bar – Een Muzikale Webwinkel Uit Leiden

Nog meer externe nieuwsberichten