Kapper Leiden

Wordt het tijd voor een nieuwe knipbeurt, wil je je haar laten verven of enkel de puntjes laten knippen? Vind de beste kappers in Leiden die jouw wensen met vakmanschap realiseren.

Bekijk de kapsalons in Leiden, sommige zijn gespecialiseerd in krullend haar of juist meer gericht op de oudere klant en bijvoorbeeld meer gespecialiseerd in permanent en grijsdekking. Kies de kapper waarbij jij het beste gevoel hebt en maak een afspraak voor jouw volgende knipbeurt of verfbehandeling.

Bekijk de website per kapper om hun specialisaties te zien, zodat jij de beste keuze maakt voor jouw wensen. Gewoon op zoek naar een snelle knipbeurt? Kies dan de kapper die het dichtst bij jou in Leiden in de buurt ligt.

Jij kan hier staan!

Adverteer hier?

Jij kan hier staan!

Adverteer hier?

Jij kan hier staan!

Adverteer hier?

Jij kan hier staan!

Adverteer hier?

Barbier Leiden

Bij ons vind je ook barbiers in Leiden. Je brengt een bezoek aan een barbier wanneer je een behandeling aan je snor en baard wenst. Maar uiteraard ook als je je haar in een nieuw model wilt laten knippen. Een barber in Leiden is de specialist op het gebied van mannen. Laat je verrassen door de vele barbiers die in Leiden gevestigd zijn.

Barbiers Leiden

Staat jouw kapsalon of barber in Leiden niet vermeld in ons overzicht, neem dan contact met ons op.